Haberler  
 
 
 
   
   
Açıklama

Malzemeler:

• 4 adet defne yaprağı
• 4 adet domates
• 4 adet çarliston biber
• 1.5 adet limonun suyu
• 80 gr. tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir)
• 250 gr. mantar
• 1 çorba kaşığı kapari turşusu
• Tuz ve karabiber

Yapılışı:

Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir.Alabalık filetoları domateslerin üzerine yerleştirilir.Bakiye domatesler ise dörde bölünüp balıkların aralarına yerleştirilir. Çarliston biberler çekirdekleri çıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya halkalar) halinde kesilerek balıkların üstüne yerleştirilir.

İkiye bölünmüş mantarlar, bir çorba kaşığı kapari turşusu ve defne yaprakları ilave edilir. Limon suyu ve balıkların üst seviyesine kadar su konur, kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapalı 30 dk pişirilir.

Afiyet olsun…

 
 
 
BİZE ULAŞIN TELEFON
Tel : 0 252 614 69 49 (pbx)
EMAIL
[email protected]
ADRES
Babataşı Mah.Muhammer AksoyBulvarı.No:2 Fethiye MUĞLA
   
Web Programlama Birdenbire